Unelmien mekko Zalandolta?

Posted on

Edelleen hakusessa täydellinen juhlamekko veljen häihin! Oon tsekkaillut vähän trendejä ja katsellut tietysti Oscar-gaalan pukuja, siellähän on aina vuoden hienoimmat puvut. Aivan upeita pukuja tänäkin vuonna.

Tänä vuonna trendien inspiraatiota haetaan kuulemma luonnosta. Paljon lainataan muilta vuosikymmeniltä, ja vaatteissa onkin paljon nostalgisia linjoja. Gotiikka ja barokki on myös nyt in, ne näkyy koristeellisuutena ja dramaattisuutena. Leikkisyys on myös nyt muotia!

Väreistä muodikkaimpia on nyt varsinkin tummat metsän sävyt sekä pastillit. Metallinhohto on vieläkin kovasti in. Kuoseja löytyy moneen lähtöön ja geometriset, etniset ja romanttiset kuosit on vieläkin in.

Noista Oscar-gaalan puvuista mulla jäi erityisesti mieleen Lupita Nyong’o:n puku! Vaaleansininen, ihanasti laskeutuva puku sopi aivan täydellisesti ”mustaihoiselle” Lupitalle, hän näytti ihan älyttömän kauniilta! Monesti ajattelee, että tuollainen vaaleansinisen sopii juuri vaaleaihoisille ja vaaleatukkaisille naisille, mutta Lupita näytti, mikä on asian laita! Ihan täydellinen valinta todelliselle kaunottarelle <3

Sininen on kuulemma nyt tehnyt comebackin. Aika paljon Oscar-gaalassakin nähtiin nyt jo sinistä. Toinen suosittu väri Oscar-gaalassa oli nude, johon itse oon aivan ihastunut. (varsinkin kengissä). Cate Blanchetilla oli aivan ihana puku, samoin aina yhtä kauniilla Angelina Joliella. Molempien puvut olivat nuden värisiä ja koristeltu erilaisilla metallisilla ja kimaltelevilla yksityiskohdilla eli ihan täydellisiä pukuja nuo, ihan mun mieleen. Lisäksi kauniisti laskeutuvia!

Myös peplum on edelleen in ja esimerkiksi Jennifer Lawrencella oli aivan ihana punainen peplum päällään.

No mitäpäs minä sitten noista inspiroituneena tilasin… Löysin Zalandolle tällasen alekoodin, jolla saan 10 prossaa alennusta kaikista tuotteista, mikä on ihan kiva!

Ensinnäkin tilasin tällaisen vaaleansinisen Little Mistress -mekon. Hinta ei ollut paha, ja mekko näyttää aivan ihanalta! Juuri tuollainen laskeutuva, kevyt, kaunis. Vähän tässä näkyy tuo Lupitan mekon vaikutus ehkä 😀 Tää saattais sopia hyvin mulle, kun oon ihan vaalea, jos tää nyt vaan istuis hyvin.

little-mistress-zalando-vaatekauppoja

Ja SININEN on tää toinenkin mekko, mutta tummansininen! Oon nyt ihan ihastunut näköjään siniseen 😀 Tää näyttää niin ihanan yksinkertaiselta, mutta elegantilta mallilta.

mekko-zalando-vaatekauppoja

 

Juhlakengistä tilasin tällaset aivan ihanat Buffalon kengät. Nää on ihan superkorkeet, 12,5 cm, mutta kyllä näillä nyt yhdet juhlat kävelee,jos sopivat hyvin jalkaan. Mun mielestä nää on niin nätit. Näitä vois pitää sit muullonkin kuin tommosissa isoissa juhlissa, bileissä ym.

buffalo-zalando-vaatekauppoja

Sit tilasin tällaset nuden väriset aika perusavokkaat, jotka kävis aika hyvin kaikenlaisten vaatteiden kanssa, eli olisivat tosi monikäyttöiset kengät. Näitä vois periaatteessa käyttää sit ihan ”arkikenkinäkin” heheheh siis farkkujen kans, semmosissa tilaisuuksissa missä tarvis jotain vähän fiksumpaa vaatetta.

nude-korkkarit-vaatekauppoja

 

Mitäs te ootte mieltä näistä? 🙂 Saa nyt nähdä miten nää istuvat päälle ja ovatko hyviä ollenkaan, mutta koitetaan nyt ainakin alkuun näitä. Aina voi tilailla lisää ja palauttaa,jos on huonoja! Kuvissa ainakin näyttävät ihan superkivoilta, toivottavasti ovat sitä livenäkin <3


One thought on “Unelmien mekko Zalandolta?

  1. aivan ihana tuo ylempi sininen mekko! olen itsekin etsimässä yo-mekkoa… valmistun vasta syksyllä aikaisintaan, mutta en tahdo viimehetken paniikkia :’)

    ps, mielenkiintoisen oloinen blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

68 − = 63